Stichting Auschwitz - Onlinebestelling - La hantise de l oubli
Onlinebestelling:
La hantise de l’oubli
Ik wens te bestellen

exempla(a)r(en) van Andreas Huyssen, La hantise de l’oubli : Essais sur les résurgences du passé, Parijs, Kimé, 2011, 168 p., voorwoord door Philippe Mesnard, vertaald uit het Engels door Julie de Faramond en Justine Malle (Entre histoire et mémoire ; nr. 2) voor de prijs van € 20,00 + portokosten

 

Mijn gegevens:

refresh
Door 'Valideren' aan te klikken bevestigt u uw bestelling. U krijgt ze binnen de kortst mogelijke tijd, vergezeld van een overschrijvingsformulier om uw betaling te regelen (onder voorbehoud van aanwezigheid van de bestelde artikelen).
 
De portokosten variëren volgens het gewicht en het land van bestemming. Voor bijkomende informatie kunt u steeds contact met ons opnemen op Secretariaat of via e-mail.
 
 
De werking van ons Centrum geniet de steun van:logo loterie nl   logo bnb nl       We zijn lid van het BCH  

Contact

Stichting Auschwitz – vzw Auschwitz in Gedachtenis
Wolstraat 17/Bus 50 – B-1000 Brussel
  +32 (0)2 512 79 98
  +32 (0)2 512 58 84
  info@auschwitz.be
Kantoren geopend van maandag tot vrijdag tussen 9.30 en 16 uur, toegang bij voorkeur op afspraak.

twfbytin

Lid worden

Wilt u lid worden van de vzw Auschwitz in Gedachtenis, deelnemen aan haar activiteiten of gewoon haar werking ondersteunen, contacteer ons en stort € 40 op rekeningnummer IBAN: BE55 3100 7805 1744 – BIC: BBRUBEBB.
Elke gift van meer dan € 40 geeft recht op een belastingvermindering in België.

Schrijf in

op onze nieuwsbrief in het Nederlands
captcha 
De website van vzw Auschwitz in Gedachtenis en van de Stichting Auschwitz maakt gebruik van cookies om het surfen op de site te vergemakkelijken en om bepaalde functies toe te laten. Door de website verder te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.